ukКафедра теорії, практики та перекладу французької мови КПІ ім. Ігоря Сікорського

Відгук Вікторії Король

Після закінчення бакалаврату, рік працювала асистентом вчителя у Тернопільському ліцеї, за цей час пройшла навчання від ГО «Інформаційно-дослідницький центр «Інтеграція та розвиток» за підтримки Посольства Королівства Норвегії в Україні з інтегрованого курсу «Культура добросусідства для НУШ», навчання від Польської ГО «Молодь з місією» – «Інноваційний метод навчання емоційної грамотності та розв’язання конфліктів «Карти дружби», також пройшла ряд навчання з інклюзії;
з 2021 року працювала вчителем англійської мови в Тернопільському ліцеї 21, а також була класним керівником 5-6 класу до виходу у декрет. Працювала з дітьми початкової та середньої школи, а також проводила заняття у підготовчій школі при ліцеї. Пройшла ряд навчань від Британської ради: викладання англійської мови в НУШ (1-4 класи), викладання англійської мови в НУШ 5-6 класах та інші.
Брала участь у вчительському складі літнього табору для дітей ВПО за підтримки фонду ЮНІСЕФ у м. Тернопіль, як вчитель англійської мови.
2023 року завершила навчання на магістратурі у Тернопільському Національному педагогічному університеті ім. В. Гнатюка за спеціальністю «Управління навчальними закладами», де отримала диплом з відзнакою.